[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6102″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 17. teden 2021

Narava se počasi prebuja v čudovitih barvah in vam na zemlji sporoča, da je prišel čas velikega prebujenja. V samem spletu dogajanja in energij, je zaznati nekoliko negotovosti. To pa zato, ker želite določene vzgibe energijskega sveta, razumeti po svoje.

Obdobje izbora, ko ste se lahko po lastni volji odločili, kam in kako boste zavili, da bo v vaši zgodbi življenja lažje, je mimo. Ne zato, da bi zanetili vojno, marveč zato ker je čas, da pustite preteklost v preteklosti in da se dejansko naslonite na lasten dih.

Ta vzgib je namreč tisti, ki je v preteklem časovnem obdobju omogočal, da so določene temne sile, lahko tudi preoblečene v svetle, botrovale z vami. Brez potrebe vas je strah, da je karkoli slabega preneseno, iz njihove strani, v vaše zgodbe.

Namreč, ta želja po nasladi, glede na nelagodje in slabo počutje, četudi bi v vaši okolici lahko bila postavljena, počasi zgublja na moči. Prihaja čas, ko boste lahko znova spodbudili določene odnose. Vendar naj velja opozorilo, da se tukaj ne ozirajte v preteklost. Kajti vsak pretekli odnos, bi vam lahko na vašem področju izražanja poslanstva, ponovno ustvaril blokado.

Trenutno so vse sfere odprte v to smer, da spoznavate nove stvari, kreirate in si preprosto dovolite začeti ustvarjati nekaj, po čemer že dolgo hrepenite, pa je sedaj bilo iz vaše strani postavljenih nemalo izgovorov, da tega ne bi sprejeli ali storili.

Vsemu temu nesoglasju s seboj, je doprinesel še strah po nesprejetosti. Vendar, stop. Tako kot se poslavlja mesec, se v tem obdobju z njim poslavlja tudi tisto, kar v vaši zgodbi, ne služi več. Zato sprejmite tudi dejstvo, da se lahko tudi zgodi, kakšen odhod nekoga.

Ne krivite sebe za to. Ta odhod enostavno sprejmite s hvaležnostjo, za to kar ste s to osebo doživeli. Kajti prav to vam bo dalo moč za naprej.

Kot opozorilo naj velja še to, da bodo tokrat, kljub vsemu dobremu dogajanju, nekoliko v ospredju tudi energije zatišja. Kar samo pomeni, da vam Nebo s tem poklanja zaščito, da ne bi bili po nepotrebnem ranjeni s strani okolice.

Zapisano po Arh. Mihaelu.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6104″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row]