[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6123″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 18. teden 2021

Ujetost v precej nehvaležno obdobje, prinaša nihanja. To je samo splošen opis dogajanja, ki bo botroval na vašem Svetu. Vendar je od tebe kot posameznika, odvisno, na kakšen način se boš soočil z vsem že preživetim in skušal popraviti, kar se popraviti da.

Glede na vso zavedanje, ki ga nosiš v sebi, te lahko usmerimo le toliko, da ti damo na znanje, da je slednji pomislek, da moraš karkoli uskladiti, popraviti, zgolj preizkušnja. Glede na tvojo odločitev, pa te bo ta preizkušnja pripeljala na cilj, ki je skladen s tvojo odločitvijo.

Vsekakor nisi postavljen v Svet, da bi životaril. Tega je bilo v tvoji zgodbi, enostavno preveč. Tvoja namera naj bo, dati si dovoljenje za življenje. kar pa pomeni, da je vredno, resnično vredno, da se prenehaš sprehajati po mislih, ki govorijo o tem, kaj vse bi v preteklosti moral storiti, pa nisi.

Čas je, da to preprosto pustiš za seboj in odmisliš vse, kar ti v tem trenutku ne služi več. Ni pomembno zate. Nahajaš se namreč v obdobju, ker ima neverjetno moč prav tvoja kreacija, v energiji odpuščanja, sprejemanja in kreiranja.

Ko govorim o kreaciji, mislim predvsem nate. Če hrepeniš po spremembi, si jo dovoli tudi priklicati v svojo zgodbo. Zelo kmalu bo namreč napočil čas, ko bo vsa tvoja kreacija vstopila v tvojo zgodbo. Vendar, takrat te prosim, da nikar ne dvomiš in ne iščeš razlogov za in proti, da se ti ne bi bilo potrebno soočiti z novim učenjem o sebi in postavljanjem sebi lastne vrednosti, v sozvočju z energijo ljubezni.

Zavedanje ti bo tako pripeljalo neverjetne nove poti. Uporabi jih in končno uresniči tisto, po čemer že dolgo hrepeniš. Pri tem, pa prosim, ne pozabi nase.

Zapisano po Sv Arh. Gabrielu.

Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]