[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6141″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 19. teden 2021

V tebi je moč, če želiš karkoli spremeniti. Vendar vsaj poskusi, v tem obdobju, v katerem se nahajaš, to svojo moč preobraziti v moč uresničenja. Ko govoriva o uresničenju, ne govoriva več o tistih majhnih stvareh, ki bi te osrečevale. Marveč, govoriva o odnosu, ki ga ti gojiš sam do sebe, da lahko v množici ostaneš viden in edinstven.

Vem, da v tvojem Svetu, biti viden in edinstven, ni ravno lahko. Vendar, če želiš v vseh tej navlaki nesoglasij uspeti, boš moral sprejeti tudi to. Ne potrebuješ množice, ki bi ti vzklikala podporo ob tvojem reševanju čustvenih situacij. Potrebuješ pa sebe, da boš točno vedel, kaj želiš.

Sam ti lahko zagotovim, da je trenutno zaključek nečesa, na čustveni ravni, v kolikor želiš osvoboditi sebe, edina prava pot, da boš v prihodnosti lahko izrazil sebe. Na tebi pa je odločitev o tem, koliko boš dovolil, da ti namišljena igra okolice, začrtano tudi prepreči.

Trenutno je resnično čas velikega zaključevanja. Od tukaj ne bo poti nazaj. Zato se ne sprašuj, ampak se ravnaj po čutenju. Zaključi in presekaj sebi lastne sence, ki ti v naslednjem obdobju tvojega lastnega zorenja, nikakor ne bi služile več.

Prosim, sleci tudi plašč krivde in dovoli, da tudi drugi v tvoji zgodbi spoznajo, kakšno svojo napako. Ti pa samo sledi tistemu, kar že dolgo želiš uresničiti. Z majhnimi koraki ti bo uspel veliki cilj, verjemi.

Zapisno po Arh. Urielu.

Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]