[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6170″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 21. teden 2021

[/vc_column_text][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][vc_column_text]Dobrodošel v obdobju, ko bo zasijala tvoja osebnost. Namreč, vredno bi bilo razmisliti o nadaljnjih korakih, ki bi jih bilo smiselno narediti zato, da boš v bližnji prihodnosti, zasijal v takšni energiji, ki bo v vsej svoji predanosti, služila tebi. Čas je, da zasiješ. Prav zato ne bremeni svojih misli s preteklostjo, ter s tem, kaj bi moral še narediti zato, da bodo zamišljene situacije tudi stekle.

Vse to razmišljanje, ti namreč samo srka vso tvojo kreativno energijo, katero boš potreboval zato, da postaviš temelje lastne zamisli. Vem, da si to poskušal že večkrat. Vendar bo v tem obdobju tvoja največja preizkušnja, da si pozoren, da se pričneš ozirati okoli sebe in da se ne spotakneš pred prvo oviro, ki ti jo nekdo prinese na pot.

Ta nekdo, namreč ne prenese tvoje lastne izraznosti in ne dovoljuje, da bi razmišljal drugače. A žal se nahajaš na točki, ko bo tudi takim odnosom v tvojem življenju, odbila zadnja minuta.

Predvsem tukaj, nehaj hoditi po starih stopinjah in ne išči razloge, zaradi katerih bi bilo vredno, povrniti tak odnos v tvojo zgodbo. Ta namera v tebi izzove samo strah, da ne zmoreš sam naprej. A je prav to, tvoj ključ za uresničitev osebnosti v prihodnosti.

Odpri vrata novim priložnostim, si dovoli razmislek o tem, kaj v tvoji zgodbi resnično želiš doseči in zaupaj, da ti bomo prav na tak način, še lažje pomagali udejanjiti tisto, zaradi česar si tako zelo stvaren.

Za konec imam zate samo še en namig. Ne trudi se popravljati tisto, kar se popraviti ne da. Zahvali se za priložnost, zapri vrata in preprosto pojdi.

Po Nadangelu Rafaelu zapisal Uroš Adrian.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]