[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6186″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 22. teden 2021

[/vc_column_text][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][vc_column_text]Pred nama je obdobje nekaterih življenjskih prelomnic ter odločitev. O tem obdobju je vredno vedeti le eno. V kolikor ti spolzi med prsti začrtano, je vredno, da to tudi spustiš iz svoje zgodbe. Kajti, s tem boš sebi ter tistim, ki so čustveno še vedno precej zasidrani v tvoji zgodbi, dopustil, da sledijo svoji dušni poti.

Spet po drugi strani, je to obdobje težko, predvsem iz vidika Ega. Kajti, česarkoli se boš v tem obdobju lotil, zato ker to, po tvojem mišljenju, mora tako biti, ti bo sicer obrodilo sadove, vendar bo vse do jesenskega luninega preobrata, tisto kar mora oditi, tudi odšlo, kakor je prišlo.

Vsekakor ni vredno zaključevati določenih situacij, po drugi strani raje razmisli in naredi načrt, kako bo vse začrtano, čeprav na drugačen način, zaživelo. Vendar te naj tukaj opozorim, da vse kar boš začrtal v tem obdobju energijskega sozvočja preteklosti in prihodnosti, ki se stikata v tem trenutku, bo na dolgi rok obrodilo sadove šele v jesenskem obdobju.

Vem, da je pred nama še poletje. Vendar to poletje prepustiva kreaciji, razmisleku, sprostitvi in predvsem odnosu do sebe. Vse prej našteto, pa nikakor ne pomeni, da je potrebno ostati ujet v času in ne postaviti temeljev za naprej.

Iz tega vidika, to obdobje govori ravno nasprotno. Spusti preteklost, postavi temelje in si brez nepotrebnih dvomov ter nesoglasij sam s sabo, dovoli naprej. drži, da bo okolica tista, ki bo na tvoje pomisleke metala kar nekaj dvomov. Vendar naj bo to preizkušnja zate, koliko res verjameš vase in v tisto pristno odločitev, ki bo na dolgi rok obogatila in ponovno osmislila tvojo kreacijo ter tvoje videnje pomena lastne zgodbe.

Bodi torej kreator in kreiraj.

Po pripovedi Nadangela Mihaela zapisal Uroš Adrian.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]