[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6203″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 23. teden 2021

[/vc_column_text][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][vc_column_text]V kolikor bi lahko, bi dogajanje v vašem Svetu, zagotovo ustavili. Vendar sami v vašem dogajanju, uporabljate čas, zato da ste lahko usidrani v trenutku. Po drugi strani, pa je trenutek vse, kar imate. Ampak, ne zmorete ga v popolnosti doživeti, ker ga usidrate v sebi lasten čas.

Želite, da se vam situacija razreši takoj. Pri tem pa pozabljate, da s tem precej nesmiselnim početjem, onemogočate sebi, da bi doživeli namenjeno v vsej veličini namenjenega. Posledično, je nesmiselno torej govoriti o dogajanju, ker se vam dogaja vse, a hkrati nič. Ustavljate se tam, kjer bi moral speljati in pritisnete na plin tam, kjer bi se zagotovo morali ustaviti in se uzreti sami vase.

Čas, ki prihaja bo naklonjen tistim, ki si bodo dovolili predvsem slednje, ustaviti se, razmisliti, začrtati, kreirati in ne nazadnje tudi spustiti tisto vso nepotrebno navlako, ki vam onemogoča izraziti se v vsej vaši idealnosti. Ustavite se torej, se za hip ozrite na gladino reke, ki brezbrižno teče mimo vas in videli boste, kako zelo ste pomembni zdaj. In ne čakajte na jutri zato, da bi rekli hvala, oprosti, prosim, zmorem in ne zmorem.

Vse to vas bo, v vašem dojemanju, popeljalo naprej v smeri, ki so namenjene vam in ne vaši okolici, kateri bi nedavno nazaj, želeli prilagoditi celo svoje misli. Čas je, da spustite, prepustite in si preprosto dovolite biti.

Dovolite soncu, da posije v vaše življenje in dopustite dežju, da spere vse tisto, kar vam ne služi več. Za tem bo nastala mavrica in vi boste dokončno doumeli, da imate vse, kar potrebujete za dosego lastnih ciljev. Le dopustiti in spustiti morate.

Zapisano po pripovedi nadangela Gabriela[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dobro je vedeti!

[/vc_column_text][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][vc_column_text]Nekoliko v ospredju bodo tokrat energijske poti števil 4, 6 in 7. Rojeni v energijski poti števila 4, bodite previdni pri odkrivanju čustvenih resnic, ki vam bodo o kom postavila realno sliko. O tem nikar ne dvomite, vendar si dovolite to sprejeti. Medtem, ko bo pri številu 6 zaživelo spoznanje, da je vse tisto, o čemer ste zgolj razmišljali, uresničljivo ali celo res. Pri številu 7 pa pozorno pri financah in poslovnih dogovorih, saj je to čas, ki ga namenite zgolj sebi.

Vse je v tem obdobju odvisno torej od zaupanja v to, da je vse z namenom in da je vse dobro.

Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]