[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6219″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 24. teden 2021

[/vc_column_text][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][vc_column_text]Vaš Svet je na pragu novega doživetja. Kar pa pomeni, da boš lahko v svoji energiji popolnoma zadihal. Vendar, bi bilo pred tem vredno poskrbeti za vse tisto, kar že dolgo veš, da bi bilo dobro pričeti uresničevati.

Obdobje je namreč takšno, da ti bo prineslo premnoge odgovore in velika razodetja, predvsem na področjih, ki si jih s pridom postavljal v pozabo ali pa jih odlagal za kasnejše razreševanje. Orodje, ki ga potrebuješ za to, da ustvariš, dokončaš nedokončano in se končno podaš naprej, si ti sam.

Vendar ne pozabi, da moraš počasi, plast za plastjo, izluščiti iz sebe sence negotovosti in občutke nemoči. Vse to te lahko za kratek čas, ponovno pahne v navlako starega doživljanja. Prav v tej navlaki, obstaja nekaj, ki še ni povsem razrešeno in zaradi česar prav ti ne moreš naprej. s tem svojim nesoglasjem, pa daješ okolici možnost, tihe manipulacije, nadvlade nad tvojim čustvenim doživljanjem.

Vsekakor bi bilo vredno, da se ozreš vase, postaviš sebi lastna načela in pričneš kreirati pot, ki te bo na dolgi rok, izražala v popolnosti.

Zapisano po pripovedi Nadangela Rafaela.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dobro je vedeti!

[/vc_column_text][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][vc_column_text]Tokratna sedmica bo toliko bolj zabavna, saj je krog energijskih števil, postavljen tako, da bo tudi tiste, ki najbolj dvomijo, postavil na mesto, iz katerega bodo primorani narediti prvi korak. Na izbiro bo veliko, a hkrati nič, za tiste, ki bodo dovolili, da jim pot zasenči dvom. Saj začetno energijsko število 7, govori prav o novih možnosti, v povezavi z drznostjo in zaupanjem. Sledi ji energijsko število 9, ki tokrat govori, da smo tik pred zaključkom nečesa, pa vendar bo zaključek odvisen od našega verovanja vase. Spet po drugi strani, pa vse hudomušno zaokroži energija števila 2, ki je v tokratni kombinaciji, zgolj kot obliž na rano in tiha potuha tistim, ki bi še malce počakali.

Vendar prav to čakanje, utegne na dolgi rok povzročiti to, da jim željeni cilj pred očmi spolzi med prsti.

Previdno.

Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]