[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”6234″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 25. teden 2021

[/vc_column_text][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][vc_column_text]Vem, včasih je težko razumeti naše besede. Še posebej v trenutkih, ko govorimo in vas v vašem Svetu, želimo umestiti v čas, v katerem boste najlažje izražali sebe. Ves ta naš trud, na trenutke lahko dojamete kot naslado, kot nekaj, kar vam želi onemogočiti biti in ustvarjati.

Vendar je namen nas, poglavarjev Neba, ravno nasproten. Želimo si, da vaše življenje razumete kot priložnost, zaradi katere je lahko vaša zgodba popolnejša. Tudi obdobje, v katerega vstopate, bo prav takšno, popolno v vseh pogledih, saj vam bo dalo priložnost za razmislek na eni strani, na drugi strani lekcijo na področju čustev in na tretji strani možnost in priložnost pristne odločitve.

Ko govorimo o odločitvi na tak način, bi bilo pred tem vredno od-ločiti se od nečesa, kar vam ne služi več. Namreč, pestovanje vaših preteklih, na trenutke tudi nesmiselnih dejanj, je v tem obdobju, vse prej kot pametno.

Stvar boste z lahkoto rešili ali vsaj pričeli reševati na način, da razmislite in sebe postavite na mesto, ki vam pripada. Povsem podobno je na področju čustev. Ne iščite razlogov za opravičila, vendar si dovolite biti hvaležni za vsa dejanja poprej in prenehajte kriviti sebe, če druga stran ne razume vaše globine.

Zagotovo je čas, da stopite na svojo pot. Tako bo tudi z ostalimi priložnostmi in možnostmi na področju osebne kariere, poslovnosti, zaključevanju za vas pomembnih situacij in še veliko več bo tega, v kolikor si boste prav to dovolili videti. Zavedajte se, da je zgodba življenja zgolj vaša in tako pričnite tudi živeti.

Zapisano po pripovedi Nadangela Gabriela.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dobro je vedeti!

[/vc_column_text][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][vc_column_text]Energijski zapis obdobja, se tokrat vrtinči med energijskimi števili 3, 9 in 7. Kar pa pomeni, da nam energija števila 3 prinaša premnoge priložnosti, ki jih je vredno pričeti uresničevati brez dvomov ali strahu. Vse prej povedano, s svojo veličastnostjo podkrepi energija števila 9, ki v prihajajočem obdobju opeva pozitivne preobrate za vse drzne. Brez preizkušenj pa vsekakor ne gre, se oglaša zvedava energija števila 7, ki pa bo tokrat poskrbela, da bodo vsa mnenja, odločitve, prepričanja in dejanja, na dolgi rok našla pravo pot v tvoji zgodbi življenja.

Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]