[vc_row][vc_column text_align=”center”][crocal_single_image image=”5975″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 8. teden 2021

V obdobju velikega zatišja, se zagotovo pripravlja neverjetno spoznanje. Na katerem področju, ti v tem obdobju, prinašamo spoznanje, ne bomo povsem razkrili, ampak bomo od tebe želeli preudarnost, zaupanje in kreacijo.

Vedi, da na nekaterih že porušenih temeljih lastnega obstoja, ne boš mogel več dolgo ostati. Zato je čas, da prenehaš shranjevati življenjsko energijo, v tebi povsem tuje kotičke, ampak, da se skušaš ponovno sestaviti.

Ni krivda na celem svetu, ker si se ti predal pred nekaj majhnimi ovirami. Vse to je preizkušnja zate, da končno začneš ustvarjati nekaj, kar bo v tvojo zgodbo prineslo mir, srečo, zadovoljstvo in Ljubezen. Ljubezen je resnična, univerzalna sila namreč, ki ti lahko omogoči vse, kar si zaželiš s srcem.

Tudi ti, kdorkoli že bereš naše vrstice, si sel Ljubezni, sel dobrega, zato se prenehaj skrivati za masko žrtve in poženi tisto, za kar nekje v sebi veš, da te izpopolnjuje ali pa, da to zares želiš početi.

Trenutno morda resnično ni čas za nove začetke, podpisovanje vaših dogovorov, neke trdne dolgoročne odločitve, je pa zagotovo tvoj čas, da ustvariš kreacijo in se pripraviš za čas, ko boš imel vse možnosti, da svojo kreacijo resnično udejanjiš.

Snemi torej masko žrtve, nehaj čepeti v kotu in kreiraj svoj svet. Tako boš, tudi glede čustev, lažje videl, kam pluje jadrnica nekoga, ki ti je resnično blizu. In ne bodi presenečen, če se bo tukaj, zgodil nov začetek. Še manj pa, če ti bo konec nečesa, dal priložnost, da lažje odpluješ v začrtano smer.

Mirni veter z Ljubeznijo.

Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]