[vc_row][vc_column][crocal_single_image image=”5987″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sporočilo Neba za 9. teden 2021

V tem obdobju bomo lahko priča nenadnim spremembam. Predvsem na čustvenem področju bodo prisotne preizkušnje, za katere pa je samo od nas odvisno ali bodo to zares samo ostale.

Nehvaležno obdobje, ki smo mu na področju dojemanja lastne osebnosti in vsega dogajanja, priča že lep čas, se opirajoče nagiba h koncu. Za namig ti lahko zaupam, da naj bo, glede na vse dogajanje, tvoja vloga zgolj vloga opazovalca. Tako boš najlažje obšel vsa čustvena nesoglasja in obstal nepoškodovan.

Lahko, da boš zaradi tega tudi koga izgubil ali pa, da bo kakšna priložnost preprosto padla v vodo.

V kolikor se dotakneva samo čustvene sfere, naj ti namignem, da se ta nekdo, ki tokrat ne bo razumel tvoje namere, dokaj hitro vrne v zgodbo. Takrat si na vrsti ti, da spregovoriš o vsem, kar že dolgo želiš povedati. Nikakor pa si ne dovoli biti kot branjevka na tržnici, ki dobesedno moleduje za drobiž naklonjenosti.

Nekoliko težje mi je tole vse skupaj sestavljati, prav zaradi tega, ker je obdobje, v katerega vstopava, eno najtežjih. Na drugi strani pa očiščevalnih in olajševalnih. Nespametno bi se bilo tukaj prepustiti toku. Končno se postavi zase in preprosto čakaj, čakaj in čakaj.

Nekatere situacije bodo precej utesnjujoče. Ampak vedi, da je to zato, da te Nebo zaščiti in da si ti končno dovoliš vstopiti na pot, ki si je vreden. Tukaj ne govoriva o tem, da moraš zbrisati posameznike iz tvojega življenja, le odpusti jim in se končno v sebi odloči zase.

Eno spoznanje, še ne pomeni rešene situacije, ampak dejstvo, da želiš zaživeti.

Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]