[vc_row][vc_column text_align=”center”][vc_column_text]

Zdaj je čas Zate – Prazna Luna 11.02.2021

[/vc_column_text][crocal_empty_space height_multiplier=”2x”][crocal_single_image image=”5947″ image_shape=”radius-35″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Vedno sem ti zaupal skrivnosti ob polnih lunah. Vendar je februarska prazna luna tako zelo posebna in ti v svojem razpletu energij, omogoča napredek, da je žal ne morem preskočiti.

V tokratnem razpletu energij, skozi prazno luno, je zapisano: nova doba, nova priložnost, novi začetki, spoznanja, razreševanja. Če malo pomislim, pridem vsekakor do zaključka, da tokratna prazna luna, pomeni več kot le prelomnico. Pomeni zelo velika, v tvoji zgodbi, preobrazba osebnosti.

Prav zaradi moči novih začetkov, ki jih s seboj prinaša tokratna Prazna Luna, ki nastopi 11.02.2021 ob 20.06 uri, sem se odločil, da prilagodim ritual za vse.

Za tiste, ki uporabljate moj duhovno motivacijski rokovnik Trenutki 2021, bo naloga nekoliko lažja. Kajti vi se boste morali samo odločiti, pri kateri točki preloma v času, od treh, potrebujete podporo Neba.

Za vse tiste, ki pa mojega rokovnika (še) nimate, pa so Vodniki izbrali točko osebne rasti na področju zavedanja lastnih čustev. Če želimo, da se nam katerakoli smernica v življenju izboljša ali spremeni, je zelo vredno vstopiti v svet manifestacije. Manifestacijo pa najlažje izvedemo tako, da situacijo zapišemo tako kot da jo že živimo.

Tokrat bomo potrebovali vijolični list papirja in oranžno ovojnico. Ti dve barvi skupaj namreč prinašata napredek. Da se bomo lažje povezali z našim Višjim Jazom, je vredno, za čas pisanja, prižgati svečko v poljubni barvi (lahko tudi čajno). Pišeš tako, da sebe postaviš v vlogo tretje osebe (kot da pišeš prijatelju). Pred pisanjem si poiščeš sliko, ki tvojo situacijo predstavlja (revije, reklame, splet). V pismu ne operiramo za datumi, kraji in osebami.

Kot sem že zapisal na vrhu, pišeš situacijo kot da je že v tvojem življenju. Tako, da se popolnoma zliješ s pismom. S tem svojo energijo pripraviš do globlje manifestacije dogajanja. Ko končaš s pisanjem, se podpišeš, spraviš pismo in sliko v ovojnico, pismo zapečatiš s tremi kapljicami voska. Na hrbtno stran ovojnice, levo spodaj, zapišeš datum pisanja pisma.

Tisti, ki uporabljate moj rokovnik, pismo pospravite, za čas 24 ur, na stran v mesecu februarju, odvisno od tega, katero področje ste izbrali, vezano na prelomne pozitivne točke v posameznem mesecu.

Vsi tisti, ki nimate rokovnika, pa pismo spravite, v za naše rituale, namenjen prostor, kamor shranite svoja pisma tudi vsi ostali, po pretečenem času.

Vse dobro želim, Uroš Adrian[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]